Integritetspolicy

På Bettingbonusser.dk ("sajten") uppskattar vi din integritet lika mycket som du gör och därför har vi skapat denna sekretesspolicy som garanterar dig sinnesfrid. Denna integritetspolicy ("Sekretesspolicy") och de allmänna villkoren på webbplatsen utgör grunden för de personuppgifter vi samlar in om dig och de som du tillhandahåller oss som kommer att behandlas av oss. Läs följande text noggrant för att få en förståelse för våra åsikter och metoder när det gäller dina personuppgifter och hur vi kommer att behandla dem. Genom att besöka vår webbplats accepterar du de metoder som du kan hitta beskrivna i sekretesspolicyn.

1. DATASKYDD

a. Med personuppgifter eller personlig information avses all information om en person från vilken personen kan identifieras (”Personuppgifter”). Det inkluderar inte data där identiteten har tagits bort ("Anonyma data").

b. Du har möjlighet att kontakta personuppgiftsansvariga om du har några frågor angående hur vi använder dina personuppgifter på [email protected]

2. HUR OCH VILKA PERSONUPPGIFTER INSAMLAS

Vi samlar in och bearbetar data om dig, beroende på vilken av följande kategorier du tillhör:

a. Bläddrar igenom sidan

När det gäller vart och ett av dina besök på vår webbplats, oavsett om du har en användarprofil (enligt definitionen nedan) eller inte, kan vi automatiskt samla in följande information:

Teknisk information, inklusive IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet, din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, inställning av tidszon, plugin-programtyper och versioner, din Internetleverantör (ISP), din enhet, din plats, ditt operativsystem och plattform och andra online-identifieringar. Även om denna information inte är personlig behandlar vi den med samma säkerhetsnivå och ger samma diskretion som vi gör med dina personuppgifter. Den används endast för intern analys av användartrender, så vi kan bäst optimera webbplatsen för att erbjuda en bättre onlineupplevelse.

Om du använder vår webbplats på din mobila enhet kan vi samla in din mobilleverantörsinformation samt det unika enhetsnumret.

Information om ditt besök på webbplatsen, inklusive Uniform Resource Locators (URL) och interaktionsinformation.

Information mottagen från kakor.

Webbplatsen använder också specifika analysverktyg som gör det möjligt för webbplatsen att samla in från analysplattformar. Webbplatsen använder både egna analytiska verktyg och analysverktyg från tredje part. Information som samlas in genom dataanalys inkluderar information om operativsystem (OS) som körs på din enhet, Internet Protocol (IP) -adress (som kan användas för att samla in din plats), tid för åtkomst, webbläsartyp, språk samt vilka webbplatser du har besökt före våra sidor. Se avsnitt 6 (Cookies) i sekretesspolicyn för mer information om de analytiska leverantörer vi använder.

b. Val av mottagande av nyhetsbrev eller val av kampanj

När du väljer att registrera dig för vårt nyhetsbrev via e-post eller välja en kampanj samlar vi också in ditt namn och din e-postadress och vi kommer att kontakta dig via e-post.

Du kan välja bort att ta emot nyhetsbrevet och kampanjer via e-post från webbplatsen genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandena du får. Om du väljer bort kan vi fortfarande skicka e-postmeddelanden utan reklam, t.ex. E-postmeddelanden om ditt användarkonto.

c. Skapa ett användarkonto

i. När du skapar ett gratis onlineanvändarkonto på webbplatsen (“Användarkonto”), annat än det som nämns i klausul 2 (a) ovan, samlar vi också in följande information om dig: namn, födelsedatum, e-postadress och användarnamn .______________________ .

ii. Om du väljer 'Registrera med Facebook' kan informationen du väljer att dela med oss ​​innehålla grundläggande information från din Facebook-profil (inklusive din e-postadress, statusuppdateringar och listan över dina kontakter). Vi får endast information som du registrerar dig via Facebook och ingen annan. Facebook kommer att kunna berätta mer om hur de använder och behandlar dina data när du ansluter dem via oss.

d. Kontakta oss

När du kontaktar vårt supportteam för hjälp när det gäller information på webbplatsen kan vi registrera all information du ger oss.

3. HUR DINA PERSONUPPGIFTER ANVÄNDS

a. Dina personuppgifter används också av webbplatsen för att:

i. Leverans av marknadsföringskommunikation - för att hålla dig uppdaterad med ny information, nyheter, relevanta uppdateringar och andra händelser som kan vara av värde för dig. Du kommer att få denna information via e-post och andra former av elektronisk kommunikation endast om du har valt att ta emot sådan information när du skapade en användarprofil och genom dina inställningar har tillåtit att ta emot sådan information. Du kan välja att inte ta emot dessa e-postmeddelanden när som helst genom att gå till din användarprofil och ändra dina inställningar eller genom att följa länken för att avsluta prenumerationen.

ii. När du deltar i tävlingar, utdelningar eller vad som erbjuds på webbplatsen kommer vi att använda din personliga information för att registrera sådana händelser.

b. Vi kommer också att använda din personliga information för att verifiera din kontoinformation om sådan verifiering skulle krävas.

c. Anpassning och internetbaserad reklam - Webbplatsen kör riktad reklam baserat på din personliga information. Detta innebär att webbplatsen ger dig annonser som är specifikt baserade på dina intressen, som vi har samlat in genom dina interaktioner med webbplatsen, genom information som samlas in med analytiska plattformar som vi använder eller genom cookies. För mer information om dataanalysen som kommer att driva dessa riktade kampanjer och hur du kan välja bort dem, se avsnitt 6 (d) i denna sekretesspolicy.

4. KATEGORIER AV DATA INSAMLADE OM DIG

De personuppgifter som samlas in och bearbetas om dig kan placeras i följande kategorier:

Identitetsdata inkluderar förnamn, flicknamn, efternamn, användarnamn eller liknande identifikationer, civilstånd, titel, födelsedatum, kön, anställningsstatus och anställning.

Kontaktuppgifter inkluderar hemadress, e-postadress och telefonnummer.

Tekniska data inkluderar IP-adress (Internet Protocol), dina inloggningsdata, webbläsartyp och version, tidszonsinställningar och plats, webbläsarinsticksprogram och versioner, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter du använder för att komma åt denna webbplats.

Profildata inkluderar ditt användarnamn och lösenord (krypterat), inloggnings- och utloggningstider.

Konsumtionsdata innehåller information om hur du använder webbplatsen.

Marknadsförings- och kommunikationsdata inkluderar dina preferenser när det gäller att ta emot marknadsföring från oss och våra tredje parter samt dina kommunikationspreferenser.

RÄTTSLIG GRUND FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Nedan har vi gjort en tabell med beskrivningar av alla sätt vi planerar att använda dina personuppgifter på, samt vilken av de rättsliga grunderna vi förlitar oss på vid samma tillfälle. Vi har också identifierat vad våra legitima intressen är, där det är relevant.

Syfte / aktivitet Datakategori Rättslig grund för behandling inklusive grund för legitima intressen
För att registrera dig som ny användare

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profildata

(a) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att hålla våra arkiv uppdaterade)

För att hantera vår relation med dig, som inkluderar:

(a) Meddela dig om ändringar i våra användarvillkor och sekretesspolicy

(b) Håll en användarprofil hos oss

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profildata

(d) Marknadsföring och kommunikation

(a) Utförande av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att hålla våra arkiv uppdaterade)

För att skicka reklaminformation och nyhetsbrev

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Spenderar

(är) Marknadsföring och kommunikation

(a) Samtycke (om vi kontaktar dig via direktmarknadsföring)
För att hantera och skydda vår verksamhet och webbplatsen (inklusive felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och värd för data) Teknisk Nödvändigt för våra legitima intressen (att driva vår verksamhet, provision för administration och IT-tjänster, nätverkssäkerhet och inom ramen för en affärsorganisation eller gruppomorganisation)

Att tillhandahålla relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig, samt att mäta och förstå effektiviteten av de annonser vi tillhandahåller dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Spenderar

(är) Marknadsföring och kommunikation (f) Teknisk

Krävs för våra legitima intressen (för att tillhandahålla relevanta intressen för dig via webbplatsen baserat på tidigare aktivitet och preferenser)
Att använda dataanalys för att förbättra vår webbplats, produkter, marknadsföring, kundrelationer och upplevelser

(a) Teknisk

(b) Spenderar

Nödvändigt för våra legitima intressen (för att definiera typer av användare, för att hålla webbplatsen uppdaterad och relevant för att utveckla vår verksamhet)
För att ge förslag och rekommendationer till dig om de produkter som kan vara av intresse för dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Spenderar

(är) Profil

(f) Marknadsförings- och kommunikationsdata

(a) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att växa vår verksamhet) om förslag tillhandahålls via webbplatsen.

(b) Samtycke ((om vi kontaktar dig via direktmarknadsföring).

6. COOKIES & ANALYSER

Småkakor

Vår webbplats använder cookies. En cookie är en liten fil med bokstäver och siffror som vi placerar på din dator. Dessa cookies gör det möjligt för oss att skilja dig från andra användare av vår webbplats, vilket hjälper oss att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats och också gör det möjligt för oss att förbättra vår webbplats.

För mer information om cookies, se vårt Cookie-meddelande.

Analysera

Webbplatsen använder också analysverktyg.

Oavsett om du har ett användarkonto eller inte, kan vi använda Google Analytics och Matomo Analytics samt alla andra analysleverantörer som vi då och då använder för att annonsera på webbplatsen och / eller på tredje parts webbplatser efter att du besöker vår webbplats. Vi och tredje part som Google och Matomo använder förstapartscookies och tredjepartscookies för att informera, optimera och visa annonser baserat på dina tidigare besök på vår webbplats:

i. Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och övervaka användningen av vår webbplats. Denna information delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget reklamnätverk.

2. Vi använder Google Analytics tredjepartsanvändardata som ålder, kön och intressen för att förstå våra kunders beteende. Vi arbetar också med företag som samlar in information om dina aktiviteter på nätet för att tillhandahålla reklam riktad mot dina intressen och preferenser. Det betyder att du då och då kan se fler annonser på webbplatsen eller andra webbplatser du letar efter eftersom vi samarbetar med Google och andra företag för att rikta våra annonser baserat på data vi eller de har samlat in, inklusive data som samlats in via småkakor. Dessa företag kan också samla in information när du klickar på annonser på webbplatsen, vilket hjälper till att spåra och hantera effektiviteten i vårt marknadsföringsarbete.

3.Du kan fravælge Google Analytics til Display Advertising og tilpasse Google Display Network annoncer, ved at besøge siden med Google Annonceindstillinger (https://adssettings.google.com/authenticated). Google anbefaler også, at du installerer Google Analytics Opt-out Browser-tilføjelsen til din browser (https://gotools.google.com/dlpage/gaoptout). Google Analytics Opt-out Browser-tilføjelse giver besøgende mulighed for at forhindre, at deres data indsamles og bruges af Google Analytics.

ii. Matomo

Webbplatsen använder även den öppna källkodstjänsten Matomo. Matomo är en webbanalystjänst som använder cookies, som gör det möjligt för oss att analysera din användning av webbplatsen. För att göra det lagras informationen från cookies om användningen av webbplatsen på servrar som kan tillhöra oss eller Matomo.

2.Om du inte vill att dina data ska lagras och användas av Matomo, kan du inaktivera den här funktionen av XXXX. I det här fallet lagras en "opt-out cookie" i din webbläsare, vilket förhindrar Matomo från att lagra användardata. Om du tar bort dina cookies raderas också Matomo-bortvalscookien. Opt-out måste sedan återaktiveras när du besöker vår webbplats. Du hittar mer information på Matomos integritetswebbplats på: https://matomo.org/privacy-policy.

7. MEDDELANDE OM PERSONLIG INFORMATION TILL TREDJE PARTER

a. Webbplatsen handlar, delar, överför eller avslöjar inte någon av dina personuppgifter såvida inte annat anges i denna sekretesspolicy, eller som krävs av och i enlighet med tillämplig lag.

b. Vi försöker samarbeta med företag som tillhandahåller tjänster, lösningar och kampanjer som vi tror kommer att vara värdefulla för våra kunder, och i sådana fall kommer vi att ge dig sådana tjänster, lösningar och kampanjer från sådana andra företag.

c. Webbplatsen förbehåller sig också rätten att tillhandahålla statistik om din användning av webbplatsen, försäljning, trafik och annan statistisk information om webbplatsen till tredje part utan att dock identifiera din identitet.

d. Webbplatsen kan tillhandahålla din personliga information till dess dotterbolag eller närstående företag för legitima affärsändamål.

e.I händelse av en sammanslagning, omorganisation eller försäljning av webbplatsen kan vi överföra all inspelad personlig och icke-personlig information till alla relevanta tredje parter. I det här fallet informerar webbplatsen användare innan personlig information blir föremål för någon annan integritetspolicy.

f.Vi kan lämna ut din information om det krävs enligt lag för att följa någon juridisk process.

g. Vi ger ingen garanti mot användningen av din information från tredjepartswebbplatser som är länkade till och från webbplatsen.

8. DINA RÄTTIGHETER

Under vissa omständigheter har du rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen i förhållande till dina personuppgifter:

a. Begär åtkomst till din personliga information. Du har rätt att få tillgång till information om dig. Vi måste följa varje rimlig begäran om åtkomst. I de fall då begäran om åtkomst innebär oregelbundet arbete förbehåller vi oss rätten att i enlighet med tillämplig lag ta ut en avgift för det aktuella arbetet.

b. Begäran om korrigering av dina personuppgifter. Detta gör att du kan korrigera ofullständiga eller felaktiga uppgifter som vi har om dig, även om vi kan kontrollera riktigheten av de nya uppgifterna du tillhandahåller oss.

c. Begär radering av dina personuppgifter. Du har rätt att be oss radera all information vi har om dig som inte är relevant för det syfte för vilket vi samlar in den. Detta gör att du kan be oss ta bort eller ta bort personuppgifter där det inte finns någon anledning för oss att fortsätta behandlingen. Du kan också begära att vi tar bort alla dina personuppgifter, i vilket fall vi ber dig stänga ditt konto. Det kan finnas juridiska skyldigheter som kan förbjuda oss att radera all eller all information som hålls om dig omedelbart vid tidpunkten för begäran (t.ex. lagstiftning mot penningtvätt), men vi kommer att behandla din begäran så snart som möjligt när uppgifterna i fråga kvarhållningsperioden löper ut.

d.Objekt för behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att invända mot vår behandling av personuppgifter där vi är beroende av ett legitimt intresse (eller tredjepartsintressen) och det finns något med din speciella situation som får dig att motsätta dig behandlingen på grundval av att du känner att det påverkar dina grundläggande rättigheter och friheter. Du har också rätt att invända där vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring, i vilket fall ber vi dig att ta bort relevant kryssruta för direktmarknadsföring innan du skapar ett användarkonto eller att ändra inställningarna för ditt användarkonto, som ger oss tillstånd att behandla dina uppgifter för marknadsföringskommunikation. I vissa fall kan vi visa att vi har tvingande legitima skäl för att behandla din information som strider mot dina rättigheter och friheter.

e.Begär begränsningen av behandlingen av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att avbryta behandlingen av dina personuppgifter i följande scenarier: (a) om du vill att vi ska bestämma noggrannheten i uppgifterna; (b) där vår användning av uppgifterna är olaglig men du inte vill att vi ska radera den (c) där du behöver att vi behåller uppgifterna även om vi inte längre behöver det eftersom du behöver det för att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk eller (d) du har invänt mot vår användning av dina uppgifter, men vi måste kontrollera om vi har övervägande legitima skäl för att använda den.

f. Begär överföring av dina personuppgifter (begäran om överföring av data). Detta gör att du kan begära dina personuppgifter. Vi kommer att förse dig med dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt och lättläst format. Observera att denna rättighet endast gäller automatiserad information som du ursprungligen samtyckte till att använda eller där vi använde informationen för att ingå ett avtal med dig.

g.Rätt att återkalla tillstånd för direktmarknadsföring. Du har rätt att när som helst ändra dig så att vi kan kontakta dig med direktmarknadsföring. Du kan utöva din rätt att sluta ta emot direktmarknadsföring genom att komma åt ditt konto och avmarkera rutor för direktmarknadsföring eller genom att kontakta kundsupport. Varje återkallande av samtycke till behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål gäller endast webbplatsen.

h. Vi behåller kopior av all kommunikation du skickar till oss (inklusive kopior av eventuella e-postmeddelanden) för att upprätthålla korrekta uppgifter om den information vi har fått från dig.

i. Du kan utöva dina rättigheter när som helst genom att kontakta oss på [email protected]

9. SKYDD AV BARN

a. Webbplatsen är en informationsportal för online-spel och som sådan är inget av dess marknadsföringsinnehåll, produkter, tjänster eller kampanjer lämpliga för eller riktade till barn och besökare under 18 år (eller motsvarande minimiålder i relevant jurisdiktion).

b. Webbplatsen söker eller samlar inte medvetet personuppgifter från barn under 18 år. Om webbplatsen upptäcker att den av misstag har samlat in personlig information från ett barn under 18 år kommer den att ta bort barnets personuppgifter från sina register så snart som möjligt.

c.Siden påtager sig intet ansvar for de handlinger, der træffes af børn eller besøgende under 18 år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiktion) baseret på indholdet på Siden eller et af dets underdomæner og sider eller vores udgående marketingkampagner (herunder men ikke begrænset til vores nyhedsbrev).

10. ALLMÄN ANVÄNDNING REGISTRERINGSPOLITIK

a. Du kan registrera ett gratis konto på webbplatsen. Observera att det inte är obligatoriskt att fortsätta använda webbplatsen och delta i de erbjudanden som erbjuds, om inte annat anges.

b.Registrering av konto är inte tillgänglig för barn och besökare under 18 år (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion). I enlighet med denna sekretesspolicy lagrar eller avslöjar webbplatsen inte medvetet personlig information om barn och besökare under 18 år (eller motsvarande lägsta ålder i relevant jurisdiktion).

När du har registrerat ett konto kan du begära att kontot inaktiveras eller tas bort när som helst. Observera att vi lagrar den inspelade informationen i vårt säkra arkiv för statistiska och analytiska ändamål, vilket förklaras i punkt 11 nedan (datalagring).

11. DATATRAVNING

a. Du kan be oss ta bort dina uppgifter genom att stänga din användarprofil. I så fall raderar vi omedelbart all information förutom vad vi då och då kan kräva enligt lag.

b. Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter (så att de inte längre kan länkas till dig) för forskning eller statistiska ändamål. I så fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan ytterligare meddelande till dig.

12. KUNDKONFIDENTIALITET

a. Din personliga information visas endast för anställda på webbplatsen som behöver tillgång till vissa uppgifter för att utföra de funktioner som är kopplade till deras position i företaget.

b. Din personliga information är lösenordsskyddad i en säker digital krypteringsmiljö.

c. Vi följer all integritetspolicy.

13. ALLMÄN DATASÄKERHET

Webbplatsen har implementerat nödvändiga och digitala och infrastrukturella säkerhetsåtgärder på de fysiska IT- och datalagringsanläggningarna för att skydda mot förlust, missbruk och ändring av din information.

14. INNEHÅLLSVILLKOR

a På grund av verkligheten att underhålla webbplatsen och annat digitalt innehåll kan vi inte garantera att allt innehåll alltid är korrekt.

b. Av detta och av andra skäl förbehåller sig webbplatsen rätten att anpassa och göra ändringar i informationen på webbplatsen utan föregående meddelande.

Det är värt att notera att vissa tjänster och kampanjer är föremål för juridiska och reglerande begränsningar och därför inte är tillgängliga på alla marknader.

Det är ditt ansvar att se till att informationen du svarar för närvarande är giltig innan du begår nödvändiga åtgärder.

15. ÄNDRINGAR I DENNA PRIVATPOLITIK

Alla ändringar vi gör i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på den här sidan och, om tillämpligt, meddelas dig via e-post. Kom tillbaka ofta för att se uppdateringar eller ändringar i vår integritetspolicy. Om du inte kan acceptera några ändringar rekommenderar vi att du kontaktar kundsupport eller på annat sätt stänger ditt konto.

16. ÖVRIGA SIDOR

Så snart du lämnar webbplatsen eller på annat sätt omdirigeras till en annan webbplats ("tredjepartswebbplats"), till exempel genom att klicka på en annons eller banner av tredjepartsvarumärken som annonseras på webbplatsen, villkoren, den privata policyn och databearbetningspraxis (och vilka vi har ingen kontroll över) på den tredje parts webbplats som ska användas. Villkoren på webbplatsen och denna sekretesspolicy gäller inte för dig och för någon användning du gör av sådan tredje parts webbplats.

Det är viktigt för oss att vi hjälper till att skydda integriteten. Baserat på vår integritetspolicy skyddar vi alla besökare på denna webbplats. Vi gör detta genom att behandla all personlig information i enlighet med tillämplig lag. Detta gäller regler för kakor samt regler för personuppgiftssäkerhet.

Samtidigt förbehåller vi oss rätten att ändra denna policy, och därför bör du titta förbi den här sidan då och då. På det sättet kan du vara säker på att du känner till den senaste sekretesspolicyn.

Svenska Svenska