Om oss

Bettingbonusser.dk är din fantastiska online-guide för danska bookmakare. Du kan hitta recensioner på några av de absolut bästa i hela landet. Det är vårt uppdrag att informera dig om alla saker som är bra att veta innan du skapar ett konto hos en ny bookmaker. På detta sätt kan du spara mycket tid genom att hitta rätt plats för dig snabbare.

Vem är vi på Bettingbonusser.dk?

Bettingbonusser.dk är ett team av sportentusiaster som har en stor passion för ett stort antal olika sportdiscipliner. Således är vi också dedikerade till att testa alla de olika bookmakarna som finns på marknaden. Vi är mycket medvetna om vilka saker som gör en bookmaker bra och vilka saker som är mindre bra.

Nya läggs till ständigt, varför vi är stolta över att hjälpa dig att hitta de bästa platserna att placera dina odds. På det här sättet kan du säkert bläddra runt på sidan här och få lite inspiration för vilka bookmakare du tycker är mest intressanta.

Det är viktigt för oss att kunna ge dig hjälp med vilka är de bra platserna där ute. Webbplatsen här består av recensioner om olika bookmakare, som vi har testat och kan säga bra för. Du hittar bara leverantörer som är godkända i Danmark av danska spelmyndigheten.

Varför välja vadslagningsbonusar?

Vi är ett team dedikerat till sport och därför vet vi också mycket om många av de olika sporterna. I detta avseende är det viktigt för oss att hitta de allra bästa platserna att spela online. Vi har en bred erfarenhet av att spela genom ett brett utbud av danska sportböcker. Därför är vi nu också i den position att vi vet vilka som är de bästa platserna att spela på marknaden i Danmark.

Bettingbonusser.dk är en webbplats som ägs av Rebel Penguin Aps , som är ett digitalt mediehus som bor i Nørrebro i Köpenhamn.

Vi strävar ständigt efter att bli bättre. Därför är du också välkommen att kontakta oss med eventuella kommentarer. För att nå oss, gå till vårt kontaktsida .

Svenska Svenska