NordicBet Sportsbook

NordicBet är en av de mest erfarna bookmakarna på den danska oddsmarknaden, och eftersom de också erbjuder både gratisspel och bonusar kan de lätt rekommenderas.

NordicBet startade som ett danskt företag men förvärvades 2012 av svenska Betsson Group, som är bland de största i sitt slag.

Du är i goda händer på NordicBet, som är känt för sitt fokus på skandinavisk sport, och därför kan du bland annat spela dansk fotboll långt ner i leden.

I den här recensionen kommer vi att titta närmare på hur Nordicbet presterar på ett brett spektrum av parametrar, inklusive oddsbonus, livebetting, mobil- och surfplattspel, webbplatsen och mycket mer.

Nordicbet odds bonus

Som en välkomstbonus erbjuder NordicBet för närvarande fler gratisspel. Det första och största erbjudandet du får hos Nordicbet är följande:

  1. Skapa ett konto och sätt in minst 100 kronor
  2. Få sedan ett gratisspel på upp till 500 kronor
  3. Få en gratissatsning på 100 kronor för Superligaen eller NordicBet Ligaen

Observera att storleken på ditt första freebet beror på hur mycket du sätter in första gången, och det går så här:

Första insättning mellan 100 och 249 kronor: 100 kronor freebet

Första insättning mellan 250 och 499 kronor: 250 kronor freebet

Första insättning på minst 500 kronor: 500 kronor freebet

Om du sätter in 500 kronor har du 600 kronor att spela för, och det är bland de bättre oddsbonuserbjudandena bland de danska bookmakarna.

Om du vinner på din gratisspel måste du konvertera nettovinsten tre gånger till oddsen 1,50 eller högre inom 60 dagar, annars tas din bonusvinst bort.

Systemspel räknas inte med i omsättningskravet.

nordicbet

nordicbet odds bonus

NordicBet livebetting

Livebetting blir mer och mer populärt och du har goda möjligheter att satsa under matchen på NordicBet.

Du kommer alltid att ha ett hav av matcher från många olika sporter på NordicBet, och det är ganska hanterbart att navigera på deras livebetting-webbplats.

Förutom att bara satsa medan matcherna pågår kan du också liveströmma många matcher i god kvalitet.

Livestreaming ger dig bättre förutsättningar när du måste satsa live på en match.

Du kan naturligtvis både live bet och live stream sport på din dator, mobil och surfplatta.

NordicBets spelval

NordicBets spelval är ett av de bästa argumenten för att skapa ett konto och få en oddsbonus från NordicBet.

Under många år har NordicBet specialiserat sig på att erbjuda odds på flera danska fotbollsserier. Du kan alltså hitta odds på Seriefotboll i Danmark, vilket är vad väldigt få danska bookmakare kan erbjuda.

Om du har extra god kunskap om de lägre rankningarna i dansk fotboll är det definitivt upp till NordicBet att ställa in ditt konto.

Förutom många satsningar på dansk fotboll har NordicBet i allmänhet ett dansk fokus. När Danmarks handbollslag spelar finaler kan du hitta ett stort antal specialspel, så det finns generellt mycket att hitta för danska oddsmakare.

På de flesta större fotbollsmatcher hittar du över 250 olika spel, så det finns något för alla.

Om du tycker att oddsen på NordicBet verkar bekant beror det på att du får samma odds hos Betsson Group-ägda bookmakare, Betsafe och Betsson. Den senare har dock inte längre en dansk licens.

NordicBets webbplats

NordicBet har en mycket trevlig och tydlig webbplats som är lätt att navigera runt. Hela sidan är i det klassiska blå och vita temat, vilket är trevligt att titta på.

Det är mindre tungt än andra bookmakers sidor, vilket är ett stort plus eftersom det kan vara riktigt irriterande med långa väntetider på en webbplats.

Omvänt är NordicBets webbplats inte bland de trevligaste, och den kan verkligen använda en mindre uppdatering, men den är inte problematisk alls.

nordicbet

nordicbet webbplats

Odds på mobilen på Nordicbet

Majoriteten av de danska oddsspelarna föredrar att satsa med en mobil eller surfplatta. Detta beror naturligtvis delvis på att du måste använda NemID för att spela från en dator, men också på att de flesta har en mobiltelefon i närheten om de tittar på fotboll.

Det finns ganska bra möjligheter att satsa både före matchen och live på NordicBet. De har alltså en ganska bra applikation som du kan ladda ner till din telefon.

NordicBets app är inte bland de allra bästa i Danmark, men omvänt fungerar den bra, så du borde inte ha några problem med den.

Förutom odds kan du också spela på NordicBets casino i samma app, vilket naturligtvis är en stor fördel.

Du kan också enkelt använda ditt oddserbjudande på din mobil om du känner för det.

Förutom NordicBets app kan du naturligtvis också satsa från en webbläsare.

Insatspolicy hos Nordicbet

Bland bookmakarna är NordicBet mer en stramare vadhållningspolicy. För de allra flesta som inte spelar för de mycket stora beloppen kommer du aldrig att märka detta, men för de få mycket erfarna oddsspelarna kan detta vara ett problem.

NordicBet delar relativt gärna ut personliga gränser till spelare som de tror har ett spelmönster som ger vinst på lång sikt.

Du behöver inte ha vunnit någonting alls innan du kan få en gräns på NordicBet, vilket är det största minus på NordicBet.

Som jag sa är detta inte något som majoriteten märker, men om du planerar att spela för stora belopp, kan du snabbt stöta på en maxinsats.

Kundsupport

Det finns flera alternativ om du behöver kundservice på NordicBet:

  • Livechattstöd
  • E-poststöd
  • Telefonsupport

Om du vill ha ett omedelbart svar på din fråga är NordicBets livechatt öppen från måndag till söndag från kl. 08.00 till 23.45.

Om du vill använda deras e-post kan du skriva till [email protected] 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Om du vill ha telefonkontakt med Nordicbet kan du ringa 8025 0762 från 08.00 till 23.45 varje dag i veckan.

Du kan få hjälp på både danska och engelska, så när det gäller kundsupport är NordicBet bland de allra bästa i Danmark.

Slutsats

Sammantaget är NordicBet ett bra ställe att spela i Danmark. Det finns bra odds bonuserbjudanden i form av gratisspel och andra fantastiska kampanjer så att du kommer att få en bra start.

Det finns en bra app och bra livebettingalternativ på NordicBet, och de klarar sig tydligt på de flesta parametrar, precis som du också kan liveströmma flera olika sporter.

Det enda riktiga minus på NordicBet är deras vadslagningspolicy, där du kan ha tur att få en tidig gräns om du, enligt ditt vadslagningsmönster, verkar vara en förnuftig spelare.

Det stora fokuset på dansk sport är en stor fördel på NordicBet, så du kommer alltid att hitta många spel som intresserar dig.

Webbplatsen på NordicBet fungerar bra, men den kan fortfarande hantera en kärleksfull hand.

Vi kan enkelt rekommendera att du skapar ett konto hos NordicBet, så att du kan delta i de goda odds erbjudandena.

Svenska Svenska