LeoVegas Sportsbook

LeoVegas är en av de största aktörerna i Danmark när det gäller onlinespel. Därför har vi naturligtvis också valt att granska LeoVegas Sportsbook på denna sida.

I den här recensionen kan du läsa mer om vad denna bookmaker kan erbjuda dig när du skapar en användarprofil. När du är klar med läsningen bör du alltså ha tillräckligt med information för att kunna fatta beslut om du vill använda LeoVegas eller inte.

LeoVegas oddsbonus

LeoVegas får sina odds levererade från Kambi. Således kan du förvänta dig odds för både kvalitet och kvantitet. Kambi är alltid snabb med liveuppdateringar av odds, och har ett stort urval inom sporter.

Når du er spiller hos LeoVegas, skal du selvfølgelig ikke snydes for odds bonusser eller et eventuelt freebet. Den velkomstbonus du kan se frem til, når du vælger LeoVegas som din bookmaker er:

  • Spela för 1 000 DKK och få 1 000 DKK!

Mina 18 år. Ludomani.dk . Villkor gäller. Endast nya spelare. Mina. insättning och satsa DKK 100. Min. odds 1.8. Bonusen gäller i 60 dagar. Insättningar som görs via Skrill eller Neteller, PaySafeCard är inte berättigade till bonusen. Matchat freebet kan endast användas för live-spel från mobilen. Ytterligare villkor gäller.

I Danmark kommer du att upptäcka att det med några av landets bookmakare inte finns något omsättningskrav för odds på bonusar. Detta är dock inte fallet överallt, och därför är det också en bra idé att bara kontrollera bonusvillkoren för bookmakern du spelar med.

Dessutom måste du också veta insättningskravet. På LeoVegas sportsbook finns det ett krav att du måste sätta in minst 100 DKK för att du ska ha rätt till välkomstbonusen med ett gratisspel där.

Hur får du din bonus:
Klicka på länken i den här recensionen och skapa ett konto hos LeoVegas
2. Sätt in minst DKK 100 på ditt konto och undvik att använda Skrill eller Neteller för denna betalning
Få din bonus och börja spela sport över hela världen

Villkor gäller 18+ | Bonus är endast för nya kunder.

LeoVegas Livebetting

När det gäller livebetting finns det många olika sporter att spela. Eftersom fotboll är den mest populära att spela är det också den sport du vill titta mest på. Men det betyder verkligen inte att det inte finns några andra sporter som du kan spela i.

Du kan också hitta många andra som tennis, handboll, ishockey, cykling och bordtennis. När det gäller odds på discipliner som inte är live är det uppenbarligen ett mycket större urval. Men när det gäller levande sport är urvalet de inte det största du kan hitta där ute. LeoVegas sportbanner

Om du främst gillar fotboll spelar det förmodligen ingen roll för dig. Om du å andra sidan gillar några av de andra sporterna som är lite mindre populära, kan det vara en bra idé att bara kontrollera om de har det först.

Dessutom är det möjligt för dig att kombinera dina live-spel. Du kan kombinera dem med andra live-spel, men du kan också kombinera live-spel med prematch-spel.

LeoVegas har en "utbetalningsfunktion" där du har möjlighet att "sälja" dina live-spel om det är något du är intresserad av. Det är dock funktionen som LeoVegas tar ut en liten avgift, så det är så något du måste vara medveten om och villig att betala.

Spelval

På LeoVegas är det Kambi, som levererar liveodds det finns. Det betyder att du kan vara säker på oddsen för kvalitet och samtidigt att det finns ett ganska bra urval av sporter. Oavsett om du gillar fotboll, badminton, cykling, handboll, esport, schack och allt däremellan.

Dessutom erbjuder LeoVegas också något de kallar Leo Roar. Leo Roar betyder att du kan få oddshöjningar på olika matcher. Det är dock främst tillgängligt för fotboll. Om du väljer att använda den här funktionen bör du också vara beredd på att det finns vissa begränsningar för dina insatser om du får dem förstärkta.

När det gäller speltyper finns det också flera olika att välja mellan här. Speciellt när det gäller den största fotbollssporten. Här kan du spela med flera hundra olika odds för varje match.

Dessutom kan du också hitta odds utanför sportvärlden. LeoVegas ger dig faktiskt ett ganska trevligt urval när det gäller det. Det varierar ganska brett, vilka saker du kan satsa på, men det kan bl.a. vara vad som händer i Game of Thrones. Det kan också vara vem som vinner ett givet pris eller många andra roliga saker du kan spela på.

Hemsida

Det kan vara lite förvirrande först att navigera runt LeoVegas webbplats. Det finns mycket information och många olika odds. Det är dock vår erfarenhet att om du försöker lite hårdare där inne, kommer du att lära dig det ganska snabbt.

Liveodds på LeoVegas Sport Du kommer inte hitta några extra funktioner där som kan göra allt lite roligare. Du har dock möjlighet att välja ut några av dina favoriter. Allt du behöver göra är att hitta din favoritliga. Det kan t.ex. vara att du gillar La Liga bäst. Du hittar La Liga på sidan och klickar på den lilla stjärnan du kan se bredvid namnet. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma åt dina favoritliga ligor och matcherna som spelas i ligan. Du har möjlighet att lägga till 10 ligor totalt.

Ett litet minus i vår bok är att du inte har möjlighet att se din balans uppe i hörnet på sidan. Det här är något du kan göra på de flesta andra platser, och det ger dig chansen att alltid ha en enkel översikt över hur mycket pengar som finns på ditt konto. För att se ditt saldo, gå till menyn och hitta din profil. Det är också här du gör dina insättningar och hanterar alla andra saker som har att göra med din användarprofil.

LeoVegas på mobil

Om du gillar spel eller bara kollar oddsen när du är på språng, ger LeoVegas dig också chansen att göra det. De har en app så att du enkelt och snabbt kan gå med i din mobil.

Appen är byggd så att den inte är så långt från LeoVegas du kan se när du är inne på deras webbplats när du sitter på skrivbordet.

Men du kommer inte att kunna hitta den vanliga menyikonen. Sök därför istället efter lejonens tass, som är ikonen du behöver klicka för att komma åt din profil i appen. Här kan du enkelt hitta dig runt de alternativ du har när du är inloggad. Här kan du se dina insättningar, ditt saldo och många andra saker.

Eftersom det inte finns någon meny, använd sökfunktionen för att hitta dig runt. Det fungerar också bra, men det skulle ändå vara trevligt om det fanns en traditionell meny så att du kunde ha en översikt över innehållet på sidan.

LeoVegas betalningsmetoder

När det gäller insättningar och uttag finns det ett antal olika metoder du kan använda. Det finns naturligtvis de mycket vanliga metoderna som är dina kreditkort. Här kan du använda både Visa och Mastercard.

Dessutom finns det några andra alternativ för spelare som föredrar att använda tjänster som de olika ewalletsna. Här är de mycket stora tillgängliga som Trustly, Skrill, Paysafecard och Neteller. Du bör dock vara medveten om att om du vill ha din välkomstbonus så kan du gör inte din första insättning hos varken Skrill eller Neteller.

Det finns ingen avgift på dina insättningar, men det finns en liten avgift på dina uttag. Du kan göra tre gratisbetalningar inom 30 dagar. Då tillkommer en avgift på DKK 30 per betalning.

Men genom att uppnå en VIP-nivå på 30 i bonusklubben kan du undvika avgifter på dina insättningar. Du måste också vara medveten om att du på LeoVegas inte kan få betalt belopp på mindre än 200 DKK.

Insatspolicy på LeoVegas

Det är vårt intryck att LeoVegas mycket väl kan vara strikt med sina vadslagningspolicyer. Detta kan ses av det faktum att de tenderar att dela ut personliga begränsningar till spelare ganska snabbt. Det kan finnas flera olika orsaker till detta, men det måste du vara medveten om om du vill ha lite mer frihet när det gäller hur mycket du spelar för.

Med detta sagt bör ovanstående bara vara något som de lite mer riskabla spelarna stöter på. Om du normalt spelar en bit under maxinsatsen ska du inte känna någonting alls.

Kundsupport

På LeoVegas kommer du i kontakt med en dansk kundsupport, som många föredrar. Du kan få tag på dem på flera olika sätt. Du har möjlighet att ringa in där, skriva ett e-postmeddelande eller adressera dem på deras livechatt. Du kan ringa dem på telefonnummer +45 80830170.

Stödet är öppet varje dag från 08:00 till 1:00 . Hur du väljer att kontakta dem beror helt på vad du tycker är lättast. Det måste sägas att om du vill ha svar här och nu, rekommenderar vi att du ringer till dem. LeoVegas FC-banner med Thomas Gavesen

Ibland kan det hända att deras chatt är ganska upptagen. Således är det inte alltid du får svar direkt. Eftersom det är så man förväntar sig att en livechatt fungerar, kan det vara lite långt att vänta på svar där inne. Det är därför det kan vara ett bättre alternativ att ringa dem.

Om du är för någon av delarna kan du också skriva dem via e-post på [email protected] Även här kan du inte förvänta dig omedelbar respons, men LeoVegas kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.

Slutsats

LeoVegas är ett ganska bra alternativ om du letar efter en ny bookmaker där du kan satsa på sport. Som nämnts finns det också några ställen där det finns lite utrymme för förbättringar. Till exempel vill vi se ett större urval när det gäller livebetting.

Du kan få en ganska trevlig välkomstbonus, men du måste bara vara medveten om att du inte kan betala med Skrill eller Neteller på din första insättning.

Dessutom finns det en ganska bra och tillgänglig kundsupport som du kan dra nytta av. Slutligen bör du också vara medveten om deras ansträngningspolicy, som mycket väl kan vara lite strikt. Åtminstone om du spelar några gånger nära vadstaket. Om du inte spelar för mycket kan du bara ignorera detta.

Svenska Svenska