KASSAPUNKT

CASHPOINT grundades 1996 och beskriver sig idag som en av de ledande leverantörerna inom sportspel och underhållning.

Du hittar dem naturligtvis online där du kan satsa på din favoritsport. Men CASHPOINT driver faktiskt också över 5 000 butiker och vadslagningsföretag i Tyskland, Österrike, Danmark och Storbritannien.

Läs vår recension och ta reda på vad CASHPOINT kan erbjuda dig när det gäller kampanjer och erbjudanden samt olika odds.

Välkomstbonusar och bonusar på CASHPOINT

Först och främst kan CASHPOINT erbjuda en ganska bra välkomstbonus. De erbjuder en 100% insättningsbonus på upp till 1 000 DKK.

Det betyder, at når du indbetaler mellem 100 kr. og 1.000 kr., fordobler CASHPOINT din indsats.

  • Få en 100% bonus på upp till 1 000 DKK .

Villkor gäller .

Bonusen är en välkomstbonus och gäller därför bara nya kunder som spelar på CASHPOINT för första gången.

Hur får du din välkomstbonus :

  1. Skapa ett konto med CASHPOINT
  2. Sätt in minst 100 DKK och högst 1000 DKK.
  3. CASHPOINT ger dig en 100% insättningsbonus

Omsättningskrav för oddsbonus

Det betalade beloppet måste satsas minst åtta gånger på sportspel med ett minimum på 2,00 innan bonusen kan läggas ut för utbetalning.

Du har hela 90 dagar på dig att använda bonusen. Dagarna börjar från den dag du får bonusen.

Cashpoint välkomstbonus

CASHPOINT live-vadslagning

Naturligtvis hittar du också möjligheten till livebetting och liveodds på CASHPOINT.
Det är ganska enkelt att komma till liveodds. Du trycker bara på "LIVE" -knappen, som är en av de fyra huvudkategorierna i menyn högst upp på webbplatsen.

Härifrån kan du satsa live på fotboll, tennis, ishockey, basket, handboll, rugby och volleyboll. Det är inte det mest spännande urvalet av sport inom livebetting, men det bör täcka de mest populära och efterfrågade.

Sista minuten vadslagning

Du kan också välja sista minuten-funktionen för CASHPOINT. Här kan du välja mellan tennis, ishockey, basket, handboll, rugby och e-sport. Det senare har verkligen fått fart i seglen från oddssidorna över hela världen, och det har blivit extremt populärt de senaste åren.

Spelval på CASHPOINT

Även om urvalet av sport med livebetting inte är det mest imponerande vi har sett, kommer CASHPOINT till nytta med valet av sport till normala odds.

Du hittar i stort sett alla sporter du behöver här, och det finns gott om coola odds att kasta dig över. Satsa på allt från fotboll, handboll, tennis, baseboll, volleyboll och ishockey till dart, eSport, boxning, MMA, cykling, snooker, Speedway, friidrott, vattenpolo etc.

I fotboll hittar du naturligtvis alla relevanta ligor. Här är oddsen du känner till, med återstående tid, nästa mål och över + / under -.

Webbplatsupplevelse

CASHPOINT webbplats är snyggt och tydligt upprättad, så det tar inte många klick för att hitta det du letar efter.

Designen hålls i mörkgrå och gula färger och temat är snyggt strömlinjeformat på hela sidan.

I toppmenyn hittar du de fyra huvudkategorierna: Sportspel, Live, Casino och Mobile. Längst upp till höger hittar du alternativet att logga in eller skapa ett konto. Knappen är iögonfallande och gul, med "Registrera NU" skrivet på den.

CASHPOINT på mobil

Naturligtvis har du också möjlighet att följa alla dina odds och sporter på CASHPOINT på din mobil. Varje modern bookmaker erbjuder sin tjänst för mobiler och det är onekligen ett stort plus för spelarna.

Med alla dina spel på telefonen har du alltid dina odds till hands och du kan kolla in matcher och till och med live-spel när du är på språng eller bara borta från din dator. Cashpoint Mobil

Du har två alternativ för att använda CASHPOINTs funktioner på din mobil.

Du kan ladda ner deras app och komma igång med ditt spelkul därifrån. Appen är tillgänglig för både Apple iOS och Android.

Du kan också bara besöka deras hemsida via din mobila webbläsare. Gå till mobile.cashpoint.dk eller hitta deras QR-kod för en snabb genomsökning - och då är du igång.

CASHPOINT har därför ansträngt sig för att vara tillgängliga på alla mobila enheter, och de borde ha pluspoäng för det. Då kan du ha dina CASHPOINT-saker till hands, var som helst och när som helst.

Betalningsmetoder på CASHPOINT

På CASHPOINT kan du använda Neteller, Skrill, VISA och Mastercard som betalningsmetoder.

CASHPOINT och ansvarsfullt spelande

CASHPOINT handlar mycket tydligt om deras attityd till ansvarsfullt spelande. Det är ett bra tecken för en bookmaker om de aktivt distanserar sig från ohälsosamma spelmönster bland sina kunder.

I praktiken betyder detta att de håller ett öga på spelen och oddsen runt kunderna, och om de ser misstänkt aktivitet tar de åtgärder.

På deras hemsida har de en detaljerad sida med information om ansvarsfullt spelande samt missbruksförebyggande.

Dessutom erbjuder de ett så kallat Mentor-verktyg till sina kunder. Det är ett program som kan analysera spelbeteenden så att eventuella problem kan tas om hand.

Längst ner på den här sidan hittar du även kontaktinformation för rådgivningscentra för spelberoende och spelproblem. Det finns bland annat kontaktinformation för Center for Gambling Addiction, online-rådgivning samt kliniker och självhjälpsgrupper.

Kundservice

Vanligtvis är kundsupport en av de viktigaste sakerna för en bookmaker att erbjuda sina kunder. Det är rimligt relevant att de är tillgängliga för att hjälpa och svara på frågor så snabbt som möjligt. Detta gäller särskilt eftersom det ofta finns pengar, ibland till och med mycket pengar, involverade i vadslagning. Därför är det viktigt att kunderna kan känna sig säkra och känna att det finns pålitliga människor på andra sidan skärmen som tar hand om problemet eller problemet.

Den delen fungerar inte direkt på CASHPOINT just nu, och vi tillåter oss att vara kritiska mot den. Det enda de erbjuder är ett e-postmeddelande du kan skriva till.
Vi skulle helt klart ha föredragit alternativet för telefonkontakt och / eller livechatt som erbjuds av de allra flesta av CASHPOINT: s konkurrenter.
Det anges inte ens hur länge svarstiden kan förväntas på din e-post. Och det är inte särskilt bra service.

Det kan finnas kunder med brådskande eller känsliga frågor, och då är ett e-postmeddelande inte nödvändigtvis tillräckligt eller i rätt tid för att få hjälp.

Cashpoint-logotyp

Slutsats

CASHPOINT är en super trevlig bookmaker med många års erfarenhet. Du hittar ett riktigt trevligt urval av sporter, och både webbplatsens och mobilfunktionerna är superfungerande.

Deras kundsupport kan mycket väl behöva en uppgradering, men det betyder inte att det inte fungerar. De kunde med fördel implementera antingen telefon eller livechatt, så att den enda möjligheten till kontakt inte behövde ske via post.

Deras välkomstbonus är verkligen tilltalande också.

Allt som allt kan du enkelt skapa ett konto hos CASHPOINT och inte minst njuta av deras bonusar för nya kunder.

Svenska Svenska