888sport

888Sport Sportsbook

Der er mange gode grunde til at oprette en konto hos 888Sports’ bookmaker. Der er en stor bonus og mange gode kampagner, hvilket vi kommer nærmere ind på i denne anmeldelse.

Du kan läsa mer om 888Sports välkomstbonus, deras spelval, livebetting, kundsupport och mycket, mycket mer.

Det borde finnas gott om information så att du kan bestämma om 888Sport är något för dig.

888Sportoddsbonus

Du känner förmodligen först och främst 888Sport för deras casino, men de har också en ganska trevlig bookmaker, som du kan läsa mer om här!

888Sport har under många år erbjudit spel i Danmark, men enligt spellagen fick de sin licens först 2015.

Företaget bakom 888Sport har rötter från 1997, men 888Sport grundades 2008 och har sedan dess varit en betydande aktör på vadmarknaden i Europa.

Förutom en starkoddsbonus, som är en av de bästa du kan få i Danmark, finns det många goda skäl att skapa ett konto hos 888Sport, som vi kommer att beröra i den här recensionen.

888Sport välkomstbonus

När du skapar ett konto hos 888Sport har du rätt att få en välkomstbonus. Bonusen är som följer:

  • Få upp till £ 500 om du förlorar på din första insats
  • Använd kampanjkoden 500BACK

Bonusen kräver en lägsta insättning på DKK 100. Gäller alla idrottsmarknader med odds 1,5 eller mer. Alla pengar som återbetalas kommer att ges som en freebet. Freebets, som krediteras avgjorda satsningar, upphör efter 7 dagar.

Hur du får din oddsbonus på 888Sport

  1. Skapa ett konto med 888Sport
  2. Satsa upp till 500 DKK på valfri marknad (endast enstaka insats) med oddsen 1,5 eller mer
  3. Få tillbaka dina pengar upp till 500 DKK som en freebet om du förlorar

888Sport livebetting

När det gäller livebetting är 888Sport bland ledarna på oddsmarknaden. Webbplatsen för livebetting är mycket hanterbar - både på mobil, surfplatta och dator - och du kan spela i ett hav av olika sporter dygnet runt.

Oavsett om du vill spela fotboll, handboll, tennis, ishockey eller till och med vattenpolo, kan du hitta massor av bra liveodds på 888Sport

Förutom många olika sporter kan du också hitta många spel på de enskilda matcherna.

Om du väljer t.ex. en fotbollsmatch, då kan du satsa på antalet mål, hörnsparkar, kort, spelarspecialer och mycket mer.

888Sport är riktigt bra med när det gäller livebetting, och om du gillar att satsa på en match medan du tittar på den, så är 888Sport en bookmaker för dig.

888Sports spelval

Med det sagt är spelvalet fantastiskt vid 888Sports livebetting och det är bara ännu bättre om du tittar på oddsen före matchen.

888Sport får sina odds tillhandahållna av ett företag som heter Kambi Group, så om du tycker att sidan på sidan verkar bekant är det förmodligen för att du har sett oddsen på antingen Unibet, MrGreen eller LeoVegas.

Detta innebär att du garanteras ett fantastiskt urval av spel på alla de sporter du kan tänka dig inkl. Esport förstås.

Förutom sport är 888Sport också ledande när det gäller underhållningsspel.

Till exempel om du gillar att spela på Game of Thrones, parlamentsval, Melodi Grand Prix, fotbollsövergångar eller mycket mer, då måste du registrera dig på 888Sport.

Naturligtvis räknas dessa speciella spel också för att spela genom din oddsbonus på 888Sport.

888Sports webbplats

888Sports webbplats är snyggt ordnad och bra att titta på. Du kan hitta alla dina spel inom några få klick och det är byggt mycket logiskt.

På äldre plattformar kan det vara lite tungt i det eftersom det är uppbyggt i flash men det borde inte finnas några problem för de flesta användare.

När du väljer ett spel hittar du en klassisk insats på höger sida precis som du vet från de flesta andra bookmakare.

Om du väljer en satsning på mer kommer du också att se de totala oddsen om du vill göra flera satsningar.

Det är lätt att hitta olika kampanjer, kundsupport och alla andra nödvändiga saker hos en bookmaker.

888sport

888sport webbplats

Mobilspel på 888Sport

Om du vill spela odds på mobil eller surfplatta på 888Sport, har du möjlighet att ladda ner deras app.

Det blir allt viktigare för användare att ha en bra applikation, eftersom de flesta föredrar att spela via en mobil eller surfplatta, och här måste vi vara ärliga och säga att det finns utrymme för förbättringar i 888Sports-appen.

Det är faktiskt ganska trevligt att titta på, men funktionaliteten är inte alltid på topp och det är helt klart en av de punkter där det skulle kunna förbättras.

Så det är inte bland de bästa spelapparna på marknaden, men det fungerar i de flesta fall, så du bör inte skrämmas av det.

Åtagandepolicy på 888Sport

För över 90% av spelarna är en insatspolicy aldrig något du kommer att märka. De flesta spelar för skojs skull och för att ge dem lite extra spänning om de till exempel måste titta på en fotbollsmatch.

Om du är en del av gruppen vars insatser inte är flera tusen kronor får du aldrig en gräns.

Om du å andra sidan är den allvarligare sportspelaren kan det vara problematiskt på 888Sport.

Du kan lätt riskera att få en gräns om du ofta spelar i nischsporter som dart eller cykling och samtidigt har ett spelmönster som visar att du är bättre än genomsnittskunden.

Det varierar hur lång tid det tar innan du kan få en gräns, men det finns fall av användare som har fått gränser efter bara 10-15 spel.

888Sport kundsupport

Du hittar 888Sports kundsupport genom att klicka på Riktiga pengar i toppmenyn och sedan hittar du kundsupport.

888Sport har tre alternativ för att få support.

Högst upp hittar du de vanligaste frågorna, som är indelade i många kategorier. Här bör det vara möjligt att hitta ämnet som du har frågor om.

Det kan till exempel vara bonus & erbjudanden, insättningar, spel, mitt konto, tekniska problem eller utbetalning.

Om du fortfarande inte hittar vad du behöver, har du ytterligare två alternativ för att få support på 888Sport.

Du kan skriva ett e-postmeddelande till [email protected], där du kan få svar 10-22 på vardagar och lördag - söndag 10-18.

Om du hellre vill ha telefonkontakt med 888Sport kan du ringa följande nummer, som också är öppet 10-22 på vardagar och 10-18 på helger:

  • 8025 1022

Det är naturligtvis ett minus att 888Sport inte har en chatt om du vill komma i kontakt med en anställd direkt, vilket många användare föredrar.

Slutsats

888Sport är ett utmärkt val för dig som gillar en bra oddsbonus. Du kan få upp till 500 DKK tillbaka om du förlorar på din första insats, och det finns ett fantastiskt urval av sport och specialspel att spela på.

Det finns en fantastisk livebettingavdelning där du också kan hitta massor av spel på en mängd olika sporter.

Det finns fortfarande möjligheter till förbättringar när det gäller vadslagningspolicy och vadslagningspolicy, men totalt sett rekommenderas det starkt att skapa en användare på 888Sport och därmed acceptera den generösa bonusen som de erbjuder dig.

Svenska Svenska